RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Bani sau jucători de la Steaua?

/ 25 iunie 2010

Conducerea Pandurilor n-a stabilit încă felul în care se vor despărţi de jucătorii care se află acum în cantonament cu Steaua.

Oficialii Pandurilor au optat pentru transferuri definitive pentru Păcurar şi Martinovic şi un împrumut pentru un an pentru portarul Răzvan Stanca, însă până acum nu s-a luat o decizie în privinţa plăţii pe care Steaua va trebui să o facă în contul celor trei. Iniţial Păcurar şi Martinovic au fost evaluaţi de preşedintele Marin Condescu la 450.000 de euro fiecare, iar cum pentru împrumutul lui Cardoso la Universitatea Craiova se cereau 100.000 de euro, se înţelege că şi pentru împrumutul lui Stanca pentru un sezon la Steaua suma ar trebui să fie una asemănătoare, în acest fel ajungându-se la un preţ de piaţă stabilit de Pandurii pentru cei trei de un milion de euro. Preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, spune că în acest moment se studiază şi posibilitatea ca de la Steaua, în contul celor trei jucători cedaţi, să ajungă la Pandurii o serie de jucători ce nu mai fac parte din planurile lui Piţurcă în Ghencea: “S-au discutat mai multe variante cu Steaua. Clar că jucătorii care au plecat de aici au un preţ, o valoare. Acum vom vedea dacă merită să se încaseze nişte bani sau să primim nişte jucători în schimb. De câştigat se va câştiga, nu o să câştige numai Steaua. Aşteptăm să se întoarcă Steaua şi să fie toată lumea mulţumită”, a declarat Pârvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.