RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Martinovic şi Cardoso doriţi şi de Steaua

/ 21 decembrie 2009

martinovic, cardoso2112

Steaua se confruntă cu probleme în defensivă, acolo unde Ghionea nu mai este văzut bine nici de patron şi nici de antrenor, Martinovic părând a fi un înlocuitor perfect pentru acesta aşa cum Cardoso i-ar putea lua locul pe partea stângă lui Petre Marin, ajuns la o vârstă la care trebuie avută în vedere înlocuirea sa.

Cei doi au ajuns în vederile lui Mihai Stoichiţă pentru evoluţiile lor din defensivă, Pandurii reuşind cu cei doi în prima garnitură să constituie a şaptea apărare din Liga I la sfârşitul turului, însă un aspect demn de luat în seamă este şi aportul lor ofensiv. De la venirea sa la Pandurii, Martinovic a reuşit să marcheze deja de trei ori, sârbul fiind redutabil atât la fazele fixe, când loveşte foarte bine cu capul, cât şi la loviturile libere pe care le execută foarte periculos. Nici Cardoso nu se descurcă rău în atac, el reuşind să înscrie în acest sezon în poarta celor de la Dinamo, în dreptul său fiind trecute şi numeroase raiduri pe partea stângă, acţiuni finalizate cu centrări periculoase în careurile adverse.

Preşedintele Marin Condescu aşteaptă ofertele oficiale pentru cei doi declarând că Pandurii nu intenţionează să vândă jucători pentru a-şi asigura bugetul, unul stabilit deja la 2,5 milioane de euro pentru acest retur, dar că pentru sumele potrivite va lua în calcul orice ofertă venită pentru oricare dintre jucătorii echipei târgujiene.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.