RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Alarmă în defensiva Pandurilor: Cardoso resimte dureri la un genunchi

/ 18 noiembrie 2009

cardoso 1811Integralist în lotul Pandurilor în acest sezon, alături de Chibulcutean şi Stângă, brazilianul Cardoso dă emoţii staff-ului tehnic cu doar câteva zile înaintea meciului cu Poli Iaşi. Fundaşul stânga al Pandurilor resimte dureri la genunchi, dar speră să nu fie vorba de ceva grav şi să poată evolua în meciul de marţi din capitala Moldovei.

Cardoso spune că durerile nu apar decât atunci când urcă scări şi aşteaptă rezultatul ecografiei pentru a afla despre ce este vorba: „Nu este vorba de o lovitură primită, ci de o problemă apărută la o schimbare de direcţie, probabil o entorsă. Nu mă doare, nu este umflat, dar am simţit mici dureri atunci când am urcat trepte. Voi face o ecografie şi sper să nu fie vorba de ceva grav pentru a putea juca în continuare”, a declarat brazilianul.

Cardoso îşi doreşte să încheie cel puţin turul de campionat fără a pierde vreun minut de joc: „E foarte bine pentru cariera unui jucător să evolueze meci de meci, este bine şi pentru antrenor, care ştie astfel că se poate baza pe astfel de jucători”, crede fundaşul brazilian. Acesta spune că este obişnuit să joace meci de meci, peste tot pe unde a jucat fiind folosit titular, doar perioada de început la Pandurii fiind mai dificilă: „Mai greu mi-a fost aici, la Pandurii, la început. Era aici Djakpa şi nu am fost folosit meci de meci, dar apoi am reuşit să prin un loc de titular şi să fiu folosit în mod regulat, iar acum nu am pierdut niciun minut din acest campionat”, a mai declarat Cardoso.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.