RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cardoso se cere vaccinat pentru a-şi proteja familia din Brazilia de gripa porcină

/ 11 noiembrie 2009

cardoso1111Virusul gripal l-a speriat pe Cardoso, brazilianul din apărarea Pandurilor dorind să se vaccineze pentru a evita răspândirea acestuia în numeroasa sa familie de peste ocean.

Carlos Cardoso se gândeşete deja la puţinele zile de vacanţă pe care le va petrece alături de familie, în Brazilia, şi i-a cerut medicului echipei, Ion Şerban, ca până la plecarea în vacanţă să-i facă rost de vaccin antigripal. „Am o familie numeroasă acasă. Am fraţi, surori, nepoţi cărora nu aş vrea să le fac probleme în cazul în care aş putea fi contaminat. Am o nepoţică de trei luni, iar pentru cei mai mici poate fi foarte periculos”, a declarat Cardoso, destul de îngrijorat de ceea ce aude în România în legătură cu răspândirea virusului gripal A-H1N1.

Isteria apărută odată cu apariţia cazurilor de gripă nouă în România a fost amplificată în rândul fotbaliştilor odată cu confirmarea depistării acestui virus la Cornel Buta, jucător la Poli Iaşi, echipă cu care Pandurii are programat meci în campionat pe 20 noiembrie.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.