RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu îi cere scuze arbitrului Augustus Constantin

/ 27 octombrie 2009

condescu_4113Gestul lui Sorin Cârţu de la finalul meciului cu Unirea a fost dezaprobat de preşedintele Pandurilor, Marin Condescu declarând că a fost un gest izolat, care nu caracterizează clubul gorjean.

„Vreau ca în numele clubului să ne cerem scuze dacă  arbitrul s-a simţit vreun moment jignit şi să considerăm că a fost un incident care a avut loc doar izolat pe timpul desfăşurării partidei. De câte ori ne-a arbitrat Augustus Constantn, chiar dacă rezultatele nu ne-au fost favorabile, nu au fost probleme”, a declarat Condescu referindu-se la cele întâmplate.

Preşedintele Pandurilor a mai adăugat că gruparea târgujiană face parte din mişcarea ce susţine arbitrii români, chiar dacă există şi greşeli: „Susţinem arbitrii români şi am a protestat doar când greşelile au fost evidente. La meciul cu FC Braşov din primăvară, unde a arbitrat Tudor, la trei zile am primit scuzele sale şi am fost rugaţi să-l iertăm spunând că a greşit pentru că nu a fost în formă”, a mai spus Condescu. Acesta a mai amintit şi cazul aceluiaşi arbitru căruia acum îi cere scuze: „Şi Augustus Constantin a greşit când ne-a arbitrat la Caracal cu Universitatea Craiova dictând un penalti, iar marţi, după meci, a avut curajul să spună că a greşit fiind indus în eroare de mâna ridicată a lui Vancea”.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.