RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Martinovic şi Murgan, out pentru meciul cu Gloria Bistriţa!

/ 4 noiembrie 2009

faza_martinovicPloaia de cartonaşe galbene abătută asupra Pandurilor la meciul cu FC Braşov îl obligă pe Liviu Ciobotariu să abordeze primul meci al său la Târgu Jiu fără doi jucători.

Mădălin Murgan şi Novak Martinovic au încasat câte patru cartonaşe galbene în acest sezon şi sunt suspendaţi pentru partida din etapa a XIII-a, partidă în care Pandurii întâlnesc pe teren propriu pe Gloria Bistriţa. Dacă Martinovic şi Murgan vor vedea meciul cu Gloria din tribună, pe teren va reveni mijlocaşul Alex Păcurar, acesta ispăşindu-şi la Braşov etapa de suspendare primită ca urmare a eliminării sale la meciul cu Unirea Urziceni.

Pandurii au strâns până acum nu mai puţin de 37 de cartonaşe galbene, asta fără cele patru care, luate câte două pe meci de Grecu şi Păcurar, s-au transformat în cartonaşe roşii. La limita suspendării se află în acest moment cinci „panduri”: Stanca, Popete, Rusu, Păcurar şi Raskovic.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.