RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Resemnare sau strategie?

/ 18 mai 2010

Decizia preşedintelui Pandurilor de a anunţa planurile pe care clubul le are chiar înaintea ultimei etape poate fi percepută fie drept dovadă a resemnării cu retrogradarea echipei la finele acestui sezon, fie drept o strategie prin care gruparea gorjeană să-şi atingă obiectivele.

Dacă în ceea ce priveşte o eventuală resemnare a preşedintelui lucrurile par a fi clare, situaţia echipei fiind una delicată, în privinţa strategiei se pot desprinde două variante. Una ar fi aceea prin care se doreşte distragerea atenţiei contracandidatelor la salvarea de la retrogradare, urmare a declaraţiilor făcute de preşedinte existând posibilitatea ca Universitatea Craiova şi Poli Iaşi să creadă că Pandurii au depus armele şi se gândesc deja la liga secundă, în vreme ce a doua variantă se poate lega de proprii jucători. Declaraţiile preşedintelui Condescu ar avea, în acest caz, rolul de a-i determina pe jucătorii vizaţi de a evolua în viitorul sezon în liga a V-a să încerce să-şi găsească echipe care să-i cumpere.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.