RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stromajer a devenit tătic și vrea să-i dedice fiului său o victorie în fața ieșenilor

/ 4 mai 2010

Jaka Stromajer este unul dintre puținii jucători de la Pandurii care are motive serioase de a fi bucuros în această perioadă, asta deși formația gorjeană trece printr-o perioadă deosebit de dificilă.

Motivele bucuriei lui Stromajer nu sunt legate de evoluțiile sale în tricoul echipei târgujiene, atacantul Pandurilor fiind anunțat astăzi că a devenit tatăl unui băiețel. Stromajer a primit vestea pe când era în sala de mese și a fost felicitat într-un mod aparte de coechipierii din fostul spațiu iugoslav. Martinovic, Raskovic și Vranjes i-au rupt tricoul lui Stromajer pentru ca acesta să poată primi “binele”, aceasta fiind o veche tradiție a sârbilor în momentul în care primesc vestea că au devenit tătici.

Jaka Stromajer, care a marcat în acest sezon doar două goluri pentru Pandurii, speră să aibă motive de fericire și în teren: „Ar fi perfect ca în meciul cub Poli Iași să pot să joc, să înscriu și să câștigăm. Ar fi o frumoasă dedicație pe care aș putea să o fac pentru fiul meu Tai”, a declarat pentru www.sportingorj.ro atacantul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.