RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Kamara nu se teme de frig şi vrea să înscrie mai mult decât a făcut-o pentru argeşeni

/ 6 ianuarie 2010

Atacantul ivorian Youssuf Kamara spune că nu are probleme cu condiţiile meteo întâlnite la Târgu Jiu, ninsoarea şi zăpada ce a acoperit terenul de antrenament aducându-I aminte de perioada petrecută în Elveţia.

Singura achiziţie a Pandurilor din această iarnă, Kamara, nu se teme că frigul îi va afecta evoluţiile la echipa gorjeană: “Deşi am venit din Coasta de Fildeş, cu zăpada mă descurc destul de bine. Am avut parte de zăpadă şi când jucam la FC Argeş, dar mai ales pe când jucam la Bellinzona. Am stat 9 ani în Italia unde clima era mai blândă, în Sud, la Napoli, dar nu mă plâng de frigul de aici. Îl simt doar la degete, nu şi în rest”, a declarat pentru www.sportingorj.ro atacantul ivorian care speră că evoluţiile sale vor ajuta Pandurii să urce în clasament.

Kamara se arată încântat de atmosfera pe care a întâlnit-o la Pandurii şi spune că grupul jucătorilor este unul foarte unit. În privinţa golurilor pe care le va marca pentru Pandurii, Kamara are o singură dorinţă, să fie mai multe decât cele înscrise în tricoul celor de la FC Argeş: “Doresc să marchez cât mai mult, dar golul aparţine grupului, nu contează cine înscrie. Nu mi-am propus un anumit număr de goluri, dar sper şi cred că voi marca mai mult decât am făcut-o pentru cei de la Piteşti”, a declarat noul atacant al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.