RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Tilincă speră că a depăşit momentele dificile şi va înscrie multe goluri pentru Pandurii

/ 9 noiembrie 2009

Tilinca1011Cosmin Tilincă a trebuit să aştepte aproape cinci luni de zile pentru a-i dedica un gol fiului său născut în vara acestui an.

Imediat după înscrierea golului egalizator din meciul Pandurilor cu Gloria Bistriţa, Cosmin Tilincă a scos o suzetă pe care o avea pregătită pentru a marca evenimentul şi pentru a-l dedica micuţului Darius Cosmin: “Am plănuit asta de mai mult timp, de când ştiam că se naşte fiul meu. Voiam să-i dedic şi lui un gol. Ultimul gol care l-am dat anul trecut la Iaşi a fost tot o dedicaţie pentru el şi pentru mămica lui, dar atunci nu era născut”, a declarat Cosmin Tilincă senior, cel care speră să înscrie din nou la Iaşi pentru a face o nouă dedicaţie.

Atacantul Pandurilor speră ca după un an în care a fost ţinta ghinioanelor, el suferind o accidentare gravă sezonul trecut în meciul de la Iaşi, dar şi o alta care l-a ţinut departe de gazon în debutul acestui campionat. Tilincă a jucat pentru Pandurii în 26 de meciuri de campionat marcând 5 goluri după venirea sa la echipa gorjeană de la Gloria Bistriţa în vara lui 2008.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.