RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Kamara a semnat cu Pandurii un contract până în 2012

/ 14 decembrie 2009

kamaraAtacantul ivorian Youssouf Kamara a devenit jucătorul Pandurilor după ce luni a semnat un contract valabil până în 2012 cu gruparea gorjeană.

Venit la Pandurii ca jucător liber de contract, Kamara a primit şi o sumă de bani la semnătură, după cum a declarat preşedintele Marin Condescu pentru Sport Total Fm: „Ne-am înţeles cu Kamara, cu care discutam de ceva timp. El a venit la Târgu Jiu şi a semnat actele şi a primit o parte din bani pentru a merge în vacanţă de sărbători cu familia. Este prima noastră achiziţie făcută pentru returul acestui sezon”. Condescu speră ca odată cu aducerea acestui jucător, Liviu Ciobotariu să poată rezolva problema atacului la Pandurii: „Atacul a fost punctul nostru sensibil şi cred că venirea lui Kamara e un prim pas de rezolvarea problemei atacului. El a avut evoluţii bune la FC Argeş şi Liviu şi l-a dorit foarte mult la echipă. Mă bucur că am finalizat acum toate problemel cu el şi l-am putut transfera. Sper să fim pe drumul cel bun cu acest transfer”, a mai declarat preşedintele gorjenilor.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.