RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Kamara, cerut de antrenorul Liviu Ciobotariu – AUDIO

/ 12 decembrie 2009

kamara tribunaCiobotariu va anunţa în aceste zile lista jucătorilor care vor părăsi Pandurii în această iarnă şi îi va prezenta preşedintelui Marin Condescu numele jucătorilor pe care îi doreşte în lotul târgujienilor din retur.

Antrenorul Pandurilor a declarat că nu vor fi multe modificări faţă de lotul actual şi că în afara postului de portar vor fi schimbări în fiecare compartiment:

Vox Ciobotariu – plecari-sosiri

În tribunele „Municipal”-ului târgujian, la meciul dintre Pandurii şi Unirea Alba Iulia, a fost prezent şi atacantul pe care gorjenii speră să-l transfere în această vară, ivorianul Kamara, atacant pe care Ciobotariu a declarat că l-a cerut preşedintelui Marin Condescu:

Vox Ciobotariu – Kamara

Kamara a început fotbalul în ţara natală la o echipă care se poate lăuda ca o fabrică de vedete, de la ASEC Mimosas plecând la mari cluburi din Europa jucători precum Bonaventure şi Salomon  Kalou, Didier Zokora, Aruna Dindane, Yaya şi Kolo Toure, dar şi Emmanuel Kone, jucătorul celor de la CFR Cluj, actualmente împrumutat la Internaţional Curtea de Argeş. Traseul lui Kamara nu a fost unul pe măsura celor ale conaţionalilor săi deşi începutul părea promiţător, în sezonul 2001-2002 fiind în lotul celor de la Napoli. Au urmat apoi echipe din ligile inferioare din Italia şi transferul la FC Argeş, acolo unde în sezonul trecut a jucat în 28 de partide marcând patru goluri.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.