RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Ciobotariu a anunţat reunirea Pandurilor după pauza de iarnă pe 5 ianuarie – AUDIO

/ 18 noiembrie 2009

antrenament1711Programul echipelor de Liga I va fi destul de dens în această iarnă, asta datorită calendarului stabilit pentru desfăşurarea acestui campionat, prima etapă a returului fiind programată pentru data de 20 februarie.

În consecinţă, antrenorul Pandurilor, Liviu Ciobotariu, a stabilit programul echipei sale cu o dată de pornire destul de timpurie pentru fotbalul românesc, neobişnuit până acum să-şi adune rândurile la doar câteva zile după sărbătorirea Noului An:

Vox Ciobotariu – reunire

Ultima etapă a turului este programată pentru weekend-ul 11-13 decembrie, Pandurii urmând a juca pentru ultima dată în 2009 la Târgu Jiu, în compania celor de la Unirea Alba Iulia. Oficialii clubului păstrează tradiţia organizării unui banchet de final de an, acesta fiind programat a avea loc pe 13 decembrie la Rânca. După banchet şi până la reunire, jucătorii Pandurilor se vor bucura de 22 de zile libere, iar de la reunire şi până la primul joc de campionat, vor mai avea alte 5 zile libere acordate de antrenorul Liviu Ciobotariu.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.