RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Marin Condescu: “Nimic până la reunire!”

/ 14 decembrie 2009

conde_ciobi1412Preşedintele Pandurilor şi-a făcut deja un obicei în a nu face cunoscute numele celor care părăsesc iarna echipa decât după revenirea din vacanţă, aşa se întâmplă şi acum, Condescu spunând că nu va “scăpa” niciun nume deşi antrenorul Ciobotariu a declarat că are deja lista şi aştepta acceptul preşedintelui pentru a o da publicităţii.

La finalul meciului câştigat în faţa Unirii Alba Iulia în ultima etapă a turului, Liviu Ciobotariu a declarat că nu vor fi mari schimbăti în lot, doar 4-5 nume urmând a fi înlocuite. Evoluţiile din întreg turul de campionat dar şi cele din finalul acestuia, de când la echipă a fost uns ca principal Ciobotariu, lasă totuşi să se înţeleagă care ar fi cei vizaţi de schimbare. Arrieta se află aproape de finalul contractului, nu a ajutat foarte mult echipa, mai ales după decesul tatălui său, şi a terminat prima parte a campionatului în Spania, accidentat, fapt ce-l pune printre primii pe eventuala listă de disponibilizări. O situaţie asemănătoare o are şi Câju, care n-a apucat să joace foarte mult din cauza accidentărilor, iar când a fost utilizat nu a dat satisfacţie. Pe picior de plecare pare a fi şi Ionuţ Stancu, jucător care ar mai avea de efectuat o parte din împrumutul de la Rapid la Târgu Jiu, însă nici el şi nici clubul gorjean nu dau semne că şi-ar dori continuare, din contră, jucătorul şi-a manifestat dorinţa de a fi lăsat să plece. Lista ar putea fi întregită cu alţi doi jucători sârbi, Kutlacic şi Basara, primul la finalul unui contract în care doar de s-a antrenat uneori cu prima echipă, în vreme ce al doilea n-a bifat decât un singur meci de campionat în tricoul Pandurilor, în victoria gorjenilor din deplasare în faţa celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ.

Toate aceste nume nu sunt decât la această oră decât simple supoziţii, punerea lor pe lista amintită reprezintă o stare de normalitate. Singurul lucru oficial din partea clubului rămâne scurta declaraţie a preşedintelui Condescu: “Nimic până la renire!”.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.