RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Marin Condescu speră ca măcar la FRF să existe alternative după ce Dumitru Dragomir a fost reales în fruntea LPF

/ 16 noiembrie 2009

condescu1711Decizia preşedintelui Pandurilor de a nu delega pe nimeni la Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal în care s-a ales noul, şi totodată vechiul, preşedinte, a fost motivată de acesta prin lipsa variantelor de a putea schimba ceva în forul conducător al Ligii I.

Marin Condescu spune însă că în cazul alegerilor pentru şefia FRF lucrurile stau altfel: „La FRF există alternative. Este şansa fotbalului românesc de a exista contracandidaturi. Oamenii vor veni cu programe complete care să restructureze din temelii fotbalul romanesc. Este ultima şansă dacă vrem ca în 10-15 ani fotbalul românesc să conteze în Europa şi în lume”, a declarat preşedintele Pandurilor pentru Sport Total FM.

Preşedintele Pandurilor a mai declarat că lupta pentru a schimba ceva în fotbalul românesc nu va fi deloc uşoară: “Oricât ne-am strădui, va fi greu să avem un cuvânt de spus, în condiţiile de faţă. Omul pe care îl vom sprijini va fi acela care-şi va constitui o echipă capabilă să restructureze fotbalul românesc”, a mai spus Condescu fără a dezvălui numele celui care se va bucura de votul său, dar şi de influenţa pe care acesta o are asupra echipelor susţinute de structurile din minerit şi energie, însă tot mai des este pomenit numele lui Gică Popescu, fostul internaţional negând însă că s-ar fi decis să candideze.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.