RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stromajer priveşte venirea lui Kamara drept un ajutor, nu o ameninţare – AUDIO

/ 7 ianuarie 2010

Atacul Pandurilor a fost unul modest în turul campionatului dacă este să privim doar statistica golurilor marcate de vârfurile echipei gorjene, cu doar trei reuşite linia de atac a Pandurilor fiind cea mai slabă din Liga I.

Revenit la pregătire alături de colegii săi, slovenul Jaka Stromajer speră într-un retur mai prolific pentru echipa sa, mai ales după ce liniei de atac i s-a alăturat acum şi ivorianul Kamara, dar precizează că aportul la marcarea golurilor trebuie să vină din toate compartimentele echipei:

Vox Stromajer – concurenţă atac

Nici planurile lui Ciobotariu de a juca cu un singur atacant împins ajutat de trei mijlocaşi ofensivi nu-l sperie pe Stromajer:

Vox Stromajer – sistem de joc

În privinţa golurilor pe care speră că le va marca în returul campionatului, Stromajer spune că nu se avântă în a-şi face planuri pe termen lung şi nici în a stabili o normă de goluri pe pe care să o atingă, dar speră să continue ceea ce a început abia în ultima etapă a turului şi să înscrie în primul meci din retur în poarta celor de la Astra Ploieşti.

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • spaga spune:

    stromajer lasane lasane. !! dute in b.! .. esti cel mai varza jucator de la pandurii .!! nu esti in stare sa dai cateva goluri de sezon .!! deabi ai dat un gol la nimereala cu alba iulia. !!!!!! condescu nu mai aduce toate basicile la pandurii .!!…. macar dak iei jucatori ia juniori din propria curte si crestei. !!! decat amatori ca stromajer !

  • spaga spune:

    un atacant bun da gol !! nu da pe langa minge !

  • spaga spune:

    cum da stromajer pe langa toate mingile .!!! cel mai varza de la pandurii .!! mai bine ar veni un junior in locu lui. !! ca si asa sta degeaba pe teren !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.