RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stromajer crede că o amânare de o săptămână a returului ar fi o soluţie bună

/ 16 februarie 2010

Jucătorii Pandurilor simt lipsa terenurilor de antrenament, dar ştiu că şi ceilalţi fotbalişti din Liga I se confruntă cu aceeaşi problemă.

Atacantul sloven al Pandurilor, Jaka Stromajer, crede că amânarea cu o săptămână a startului returului ar fi cea mai bună soluţie în acest moment: “Cu toate că mi-aş dori să începem cât mai repede, având în vedere starea terenurilor, cred că cea mai bună soluţie ar fi o amânare. Am venit din Antalya, unde aveam nişte condiţii foarte bune în comparaţie cu ceea ce este aici, şi nu ne putem antrena în acest moment aşa cum ar trebui în preajma debutului returului. Nu căutăm scuze în teren, cu toate că suntem convinşi că ne va fi greu, pentru că şi noi şi adversarii jucăm în aceleaşi condiţii şi suntem obligaţi să facem totul pentru victorie”, a declarat Stromajer.

Astra Ploieşti se află în Antalya, acolo unde va sta până miercuri, când se va întoarce în România, echipa lui Nicolo Napoli urmând a veni la Târgu Jiu de joi. Stromajer crede că pregătind meciul cu Pandurii în Antalya, Astra va porni cu un handicap în confruntarea cu gorjenii: “Este în avantajul nostru faptul că ei stau până miercuri în Antalya. Este o diferenţă destul de mare în ceea ce priveşte nu doar condiţiile de antrenament, ci şi cele meteo. Este destul de greu să te adaptezi atât de repede şi la diferenţele de temperatură, dar şi să joci pe un teren greu după ce te-ai antrenat doar pe terenuri foarte bune”, a mai declarat atacantul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.