RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vranjes, o soluţie viabilă pentru Pandurii – AUDIO

/ 10 februarie 2010

Adus în această iarnă la Pandurii, bosniacul Stojan Vranjes este văzut de managerul general Viorel Temelescu drept una dintre soluţiile pe care antrenorul Liviu Ciobotariu le va lua în calcul în acest retur.

Temelescu este cel care a negociat cu impresarul Zvonko Milojkovic trecerea lui Vranjes de la Borac Banja Luka la Pandurii, alături de Stojan încercându-se la un moment dat şi aducerea fratelui acestuia, legitimat la Steaua Roşie Belgrad şi împrumutat între timp la Napredak. După meciurile din Antalya, Temelescu este de convins că împreună cu Păcurar, Vranjes va forma cuplul de mijlocaşi centrali cu care Ciobotariu va ataca returul:

Lupta pentru un loc de titular în linia mediană a Pandurilor va fi una grea, oficialul gorjenilor menţionând că această concurenţă i-a stimulat foarte mult pe jucători, mulţi dintre ei arătând o evidentă creştere în perioada petrecută în Antalya, Temelescu menţionând numele lui Tremonti, Păcurar şi Nalaţi atunci când a vorbit de remarcaţii acestui cantonament, fără a uita însă şi de Popete şi Arrieta, alţi doi jucători ale căror evoluţii în Antalya au fost apreciate.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.