RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mijlocaşul Stojan Vranjes a urcat la Rânca şi va semna cu Pandurii

/ 20 ianuarie 2010

Aflat de mai multă vreme în negocieri cu Pandurii, mijlocaşul bosniac Stojan Vranjes a ajuns la o înţelegere cu gruparea târgujiană şi a urcat deja la Rânca, acolo unde Pandurii petrec ultima zi de cantonament.

„Ne-am înţeles cu Stojan Vranjes, care va semna un contract cu Pandurii pentru următorii trei ani”, a declarat pentru www.sportingorj.ro  managerul general al Pandurilor, Viorel Temelescu. Bosniacul Vranjes are 23 de ani, este mijlocaş ofensiv şi a jucat din 2005 pentru Borac Banja Luka, la Pandurii fiind însă luat în calcul şi pentru postul de mijlocaş la închidere, antrenorul Liviu Ciobotariu declarând că intenţionează ca în retur să abordeze cel puţin o parte dintre partide în sistemul 4-2-3-1.

Luat în calcul şi el pentru un eventual transfer la Pandurii, fratele lui Stojan, Ognjen Vranjes a fost împrumutat de Steaua Roşie Belgrad pentru şase luni la Napredak.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.