RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii au de ales între Herculane şi Rânca pentru stagiul de pregătire montană

/ 28 decembrie 2009

Pandurii iau în calcul şi varianta Rânca pentru primul cantonament din această iarnă, în afara staţiunii montane gorjene, pe lista conducătorilor clubului târgujian figurând şi Govora şi Herculane.

Antrenorul Liviu Ciobotariu spune că nu a apucat să discute cu preşedintele Marin Condescu decât pentru a-i face tradiţionalele urări de sfârşit de an, dar crede că până la urmă acest prim cantonament, programat a se desfăşura între 15 şi 21 ianuarie, va fi găzduit de Herculane: „Cred că vom merge la Herculane, acolo sunt condiţii bune pentru ceea ce ne propunem noi pentru acest prim cantonament. Mai este şi varianta Rânca, dar nu putem ştii cum este vremea acolo în această perioadă a anului”, a declarat tehnicianul Pandurilor pentru www.sportingorj.ro .

Pandurii vor avea în această iarnă şi un stagiul de pregătire din Antalya, acesta fiind programat între 26 ianuarie şi 8 februarie şi va cuprinde o serie de 5-6 jocuri amicale, în funcţie şi de adversarii pe care îi vor găsi în zonă în acea perioadă. Echipa va fi cantonată în staţiunea Lara, la Hotel Kervansaray, acolo unde echipa va beneficia de un teren de antrenament în imadiata apropiere a hotelului.

Perioada de pregătire a returului se va încheia la Târgu Jiu, Pandurii intenţionând a juca un meci amical în compania unei echipe din Liga a II-a în perioada 19-21 februarie.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.