RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Doi fotbalişti de la Pandurii în vederile lui Lucescu pentru România B – AUDIO

/ 13 decembrie 2009

pacurar1312Păcurar şi Grecu ar putea îmbrăca tricoul naţionalei B a României care va participa anul viitor la o competiţie interesantă denumită International Challenge Trophy şi organizată sub patronajul federaţiei engleze de fotbal. România B va face parte aceeaşi grupă cu selecţionatele similare ale Italiei, Belgiei şi Maltei, iar meciurile se vor disputa în perioada martie-mai a anului viitor.

Pentru a-şi face o părere despre jucătorii care ar putea evolua pentru România la acest turneu, Răzvan Lucescu a organizat un trial pentru care a convocat mai mulţi jucători din Liga I, dar şi din cea de-a doua, din primul eşalon fiind exceptaţi jucătorii ce evoluează în cupele europene, printre jucătorii convocaţi la acţiunea de la Mogoşoaia fiind şi jucătorii Pandurilor, Alex Păcurar şi Constantin Grecu.

Tehnicianul Pandurilor, Liviu Ciobotariu, se arată încântat de faptul că doi dintre jucătorii săi au şansa de a evolua sub tricolor, fie şi la reprezentativa secundă:

Vox Ciobotariu – jucători trial

Trialul, care cuprinde un stagiu de patru zile şi va începe pe 14 decembrie, se va încheia cu un meci între România B şi selecţionata de tineret a lui Emil Săndoi. O problemă va fi după acest trial cui îi va reveni sarcina de a se ocupa de destinele acestei selecţionate secunde a României, federalii dorind ca ea să fie condusă de unul dintre secunzii lui Lucescu, însă aceştia evită să se înhame la această muncă destul de solicitantă motivând că vor să-şi canalizeze întreaga energie pentru acţiunile primei reprezentative.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.