RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Alex Păcurar crede că Pandurii pot scoate un rezultat pozitiv la Timişoara – AUDIO

/ 1 decembrie 2009

pacurar_0212

Alexandru Păcurar va lipsi din garnitura Pandurilor la meciul de la Timişoara, mijlocaşul echipei gorjene primind al patrulea cartonaş galben în această stagiune în confruntarea cu giuleştenii.

Bucuros că Pandurii n-au pierdut în faţa Rapidului, Păcurar a declarat că şi în absenţa lui, Pandurii pot produce surpriza şi la Timişoara:

Vox Păcurar – suspendare Timişoara

Mijlocaşul Pandurilor a mai declarat că ultima partidă disputată de trupa lui Ciobotariu a demonstrat o uşoară creştere în joc chiar la nivelul primei reprize, punct sensibil pentru gorjeni în ultima vreme:

Vox Păcurar – prima repriză

Păcurar ar putea evolua pentru ultima dată în tricoul Pandurilor în meciul cu Unirea Alba Iulia din ultima etapă a turului, mijlocaşul gorjenilor fiind curtat în această toamnă de mai multe echipe. Conducerea Pandurilor intenţionează să-l vândă pe acesta, în cazul în care vor exista oferte clare, echipa gorjeană riscând altfel să-l piardă gratis pe Păcurar care va intra în ultimele şase luni de contract.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.