RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Pandurii Târgu Jiu şi-a anunţat programul de pregătire pentru retur

/ 14 decembrie 2009

kukrika1412Energia este grăbită, la doar două zile de la ultimul meci susţinut în Liga Naţională de Handbal masculin în 2009 îşi face deja cunoscute intenţiile de pregătire a părţii a doua a campionatului.

Vasile Stângă a trasat în linii mari programul pe care Energia Pandurii Târgu Jiu îl va avea până la reluarea campionatului. Reunirea lotului este programată pentru data de 4 ianuarie, iar după două zile de antrenamente la Târgu Jiu echipa va pleca într-un cantonament montan de 7 zile, cel mai probabil la Rânca, însă în calcul mai este luată şi staţiunea Herculane. În perioada 22-23 ianuarie Energia are programat un turneu la Târgu Jiu la care au fost deja invitate trei formaţii: Minaur Baia Mare, Dinamo Bucureşti şi Steaua Bucureşti, primele două confirmându-şi prezenţa în vreme ce pentru Steaua este luată în calcul şi varianta de rezervă CSM Bucureşti.

Înaintea debutului în retur, programat pentru data de 31 ianuarie, antrenorul Vasile Stângă a declarat că-şi mai doreşte disputarea a încă unui joc de verificare, cel mai probabil pe data de 27 ianuarie.

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • fan_handbal_gorj spune:

    dar transferuri nu face si Energia, doar turneu de pregatire? un inter dreapta, sau alt post ce trebuie intarit nu se aduce?

  • eu spune:

    nu v-ati saturat sa se tot schimbe echipa?antrenor mare esti daca ai rezultate cu ceea ce ai .sau avem antrenor bun daca 6 dintre componentii echipei ar face parte din nationala Frantei.Daca aduc jucatori intre tur si retur aduc doar ciurucuri si pe aia expulzati de la alte echpe sau refuzati la export .pa

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.