RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cantonament la Rânca pentru fotbaliştii de la Pandurii

/ 4 ianuarie 2010

Primul cantonament pe care fotbaliştii de la Pandurii îl vor face în 2010 va fi efectuat la Rânca deşi în calcul mai fuseseră luate şi variantele Herculane şi Govora.

Fotbaliştii lui Liviu Ciobotariu vor urca la munte începâncu cu 14 ianurie şi vor fi găzduiţi de Hotelul Mina până pe 20 ianuarie. „Am ales până la urmă Rânca pentru că sunt condiţii destul de bune acolo. Cei care aleg Hotelul Mina pentru efectuarea cantonamentului beneficiază acolo de un loc în care sunt create condiţiile dintr-o salină, dar şi de saună, sală de forţă, bazin de recuperare şi, mai nou, de un mini teren sintetic de 20 m pe 35 m. Tot la Rânca vor face cantonamentele în această iarnă şi handbaliştii, dar şi echipele de fotbal Minerul Motru şi Jiul Rovinari, cu precizarea că ultimii doar vor efectua refacerea şi vor lua masa la Hotel Mina, cazarea fiind făcută într-o altă locaţie pentru că perioada aleasă de ei hotelul este ocupat ”, a declarat preşedintele Pandurilor, Marin Condescu.

După cele şapte zile de acumulări fizice şi ozonificare la Rânca, fotbaliştii de la Pandurii vor primi două zile libere, pe 23 şi 24 ianuarie fiind programate ultimele antrenamente la Târgu Jiu înaintea plecării spre Antalya.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.