RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Temelescu speră în promovarea tinerilor la prima echipă abia în partea a doua a returului

/ 9 februarie 2010

Managerul general al Pandurilor, Viorel Temelescu, este mulţumit de modul în care tinerii aflaţi în vizorul echipei s-au antrenat şi au jucat în meciurile amicale din Antalya.

Pandurii au renunţat în acest an la achiziţionarea unui număr mare de jucători, aşa cum obişnuia, şi au ales calea unei întineriri a echipei cu jucători proveniţi din propria pepinieră. Mai mulţi jucători care sunt legitimaţi la echipa a doua au fost promovaţi în lotul mare al Pandurilor şi în cantonamentul din Antalya au efectuat antrenamentele sub comanda lui Liviu Ciobotariu. Special pentru aceştia, dar şi pentru jucătorii cu experienţă care nu au jucat prea mult în turul campionatului, Ciobotariu a rezervat un joc amical, primul disputat în Antalya, cel cu ruşii de la Amkar Perm.

Chiar dacă antrenorul Liviu Ciobotariu i-a taxat în special pe fundaşii Rada şi Tătaru pentru greşelile comise în ultimul meci al stagiului din Antalya, managerul general al Pandurilor, Viorel Temelescu, şi-a exprimat încrederea că unii dintre aceşti tineri fotbalişti vor apuca să joace pentru echipa gorjeană în acest retur:

Alături de prima echipă au efectuat antrenamente în ultima vreme Rada, Tătaru, Diaconu, Avrămescu şi Vlăduţi, aceşti jucători urmând a ajuta în retur echipa secundă să-şi îndeplinească obiectivul, acela de a promova în liga secundă, rămânând în acelaşi timp şi în vizorul lui Ciobotariu pentru echipa mare a Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.