RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii intră în etapa a doua a cantonamentului din Antalya

/ 2 februarie 2010

Pandurii se pregătesc să intre în faza a doua a cantonamentului din Antalya, iar antrenorul Liviu Ciobotariu trebuie să treacă la cristalizarea unei formule de joc şi a unui prim unsprezece cu care să abordeze prima etapă a returului.

Amicalul pe care Pandurii îl vor susţine miercuri în compania muntenegrenilor de la NK Rudar Pljevlja va fi cel de tampon între perioada încercărilor, în care Ciobotariu a dat şanse egale tuturor jucătorilor folosindu-i în mod egal pe parcursul primelor două jocuri, şi cea în care tehnicianul se va concentra mai mult asupra unui lot de 18 jucători din care să-şi aleagă echipa standard pentru retur.

Meciul cu NK Rudar Pljevlja, locul doi în campionatul din Muntenegru, se va disputa miercuri pe terenul hotelului la care sunt cazaţi muntenegrenii şi este programat a începe de la ora 15:00, în afara acestui meci Pandurii urmând a mai disputa în Antalya încă două partide de verificare, pe 5 februarie cu croaţii de la NK Varteks, meci care va fi transmis în direct de GSP TV, şi pe 7 februarie cu cei de la Piast Gliwice, formaţie clasată pe locul 11 în campionatul Poloniei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.