RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Daniel Băloi: “Suntem mulţumiţi că am reuşit să fructificăm o parte din ocazii”

/ 1 februarie 2010

Aproape de jumătatea cantonamentului din Antalya, Pandurii au susţinut al doilea meci de verificare şi au reuşit să spargă gheaţa şi să înscrie.

După un rezultat de egalitate cu austriecii de la SV Ried în care Pandurii nu au marcat, echipa gorjeană s-a dezlănţuit şi a marcat trei goluri în poarta kazacilor de la Zhetytsu Taldykorgan. “Suntem foarte mulţumiţi de faptul că am reuşit să marcăm. În meciul cu austriecii am avut câteva ocazii foarte mari, dar nu am profitat de ele, nu am înscris. Acum am făcut acest lucru transformând trei dintre numeroasele noastre ocazii în goluri. Este un pas înainte şi sperăm ca atacanţii noştri să se descătuşeze şi să marcheze cât mai mult de acum înainte”, a declarat pentru www.sportingorj.ro secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi.

Pandurii mai au de disputat trei jocuri amicale până la revenirea în România, primul dintre acestea urmând a se disputa pe 3 februarie în compania celor de la FK Rudar Pljevlja din Muntenegru. Pe 5 februarie Pandurii vor fi televizaţi din nou, de această dată având un adversar mai puternic, croaţii de la NK Varteks, în vreme ce Piast Glivice din Polonia va fi adversarul cu care Pandurii vor încheia seria amicalelor din Antalya pe 7 februarie.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.