RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Daniel Băloi: “Meciul cu Rapidul se va juca!”

/ 26 noiembrie 2009

baloi2611Secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi, asigură suporterii echipei gorjene că meciul cu Rapid se va disputa, vineri urmând a se rezolva toate aspectele legate de programarea meciului din etapa a XV-a a Ligii I.

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat pe site-ul său că partida dintre Pandurii nu a fost programată însă gruparea gorjeană susţine că a făcut toate demersurile şi meciul se va disputa conform programării iniţiale: “Nu sunt probleme, am ajuns la o înţelegere cu firma bistriţeană şi mâine îşi vor retrage plângerea depusă. În aceste condiţii nu va mai exista niciun impediment în calea programării meciului nostru cu Rapidul”, a declarat Daniel Băloi pentru www.sportingorj.ro .

Meciul dintre Pandurii şi Rapid ar urma să se dispute duminică, de la ora 14:00, vineri fiind aşteptată decizia LPF cu privire la programare echipei gorjene după retragerea plângerii reprezentanţilor firmei de impresariat SC Unic AV Sport SRL.

Partida, în cazul disputării ei, va fi arbitrată de o delegaţie condusă de Sebastian Colţescu, la cele două tuşe urmând a fi ajutat de Dorin Mudura şi Octavian Şovre, observatori fiind desemnaţi Gheorghe Nedelescu şi Ioan Igna.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.