RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii vor juca duminică pe teren propriu cu Rapidul

/ 23 noiembrie 2009

rapid-siglaDeşi au avut temerea că Liga Profesionistă de Fotbal şi televiziunile ce deţin drepturile asupra transmisiei a meciurilor din Liga I ar putea programa meciul lor cu Rapidul vineri sau sâmbătă, oficialii Pandurilor au primit programarea pe care şi-au dorit-o.

Meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi Rapid Bucureşti a fost programat de LPF a se disputa în ziua de duminică, de la ora 14:00, întâlnirea ce face parte din etapa a XV-a a Ligii I urmând a fi transmisă în direct de Digi Sport.

„Este o decizie corectă, echilibrată, cea mai bună dintre cele care puteau fi luate de LPF în acest caz. Ne bucură faptul că liga a ţinut cont de cererea noastră deşi Digi Sport a ţinut cu tot dinadinsul ca partida să se dispute vineri de la ora 14:00. Aşa ne putem şi noi gândi acum doar la meciul de la Iaşi, având suficient timp ca apoi să pregătim şi meciul cu Rapidul”, a declarat pentru www.sportingorj.ro secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi.

Pandurii joacă marţi, de la ora 17:00, cu Poli Iaşi, echipa lui Ciobotariu urmând să revină la Târgu Jiu miercuri după-amiază, până la ora meciului cu Rapid rămânând ceva mai mult de două zile pentru pregătirea confruntării cu echipa bucureşteană.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.