RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Toţi jucătorii de la Pandurii au luat parte la antrenamentele echipei

/ 9 decembrie 2009

PanduriiChiar dacă mai mulţi jucători acuzau probleme medicale mai mari sau mai mici după meciul de la Timişoara, la antrenamentele de marţi ale Pandurilor au luat parte toţi jucătorii.

După ce a trecut printr-o răceală care l-a făcut să piardă meciul de la Timişoara, Florin Popete a revenit şi el la antrenamente alături de colegii săi, iar durerile lui Cardoso de la genunchi se pare că nu sunt de natură să pericliteze locul său în prima echipă la partida cu Unirea Alba Iulia. Mai mult decât atât, la antrenamentele lui Ciobotariu au participat şi mai mulţi jucători de la echipa a doua, Pandurii II terminând deja sezonul de toamnă.

Chiar dacă au existat temeri în privinţa unei eventuale suspendări a lui Florin Hidişan, mijlocaşul Pandurilor va putea evolua în partida de vineri, acesta primind la Timişoara abia cel de-al treilea cartonaş galben şi nu pe cel de-al patrulea, aşa cum iniţial se crezuse. Ciobotariu va putea să-i folosescă la ultimul meci al sezonului de toamnă şi pe cei trei jucători ce s-au aflat în stare de suspendare la ultimul joc disputat în Liga I, Rusu, Păcurar şi Murgan.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.