RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jucătorii Pandurilor cer ajutorul publicului la ultimul meci din turul campionatului

/ 7 decembrie 2009

tribune pline1Situaţia dificilă prin care trece echipa, fără victorie în ultimele zece etape de campionat, i-a făcut pe jucători, dar şi pe oficialii Pandurilor, să ceară sprijinul publicului la ultimul meci disputat în 2009 la Târgu Jiu.

Secretarul general al Pandurilor spune că jucătorii au cerut conducerii ca la meciul cu Unirea Alba Iulia intrarea să fie lăsată liberă pentru ca un număr cât mai mare de suporteri să fie prezenţi la partidă pentru a-i susţine: „Jucătorii vor să aibă cât mai mulţi suporteri de partea lor şi am hotărât să lăsăm intrarea liberă. Clubul va emite 2.500 de bilete gratuite la peluze, bilete ce pot fi ridicate în ziua meciului, vineri, începând cu ora 09:00, de la casa de bilete din incinta Stadionului Municipal”, a declarat Daniel Băloi.

Măsura luată de conducerea Pandurilor poate fi interpretată şi drept un cadou făcut de echipa târgujiană suporterilor săi la sfârşitul anului.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.