RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Trei victorii din patru meciuri, ultimul obiectiv pe 2009 pentru Vasile Stângă

/ 26 noiembrie 2009

stanga0511Energia are parte de un final de tur destul de accesibil, handbaliştii lui Vasile Stângă având şansa de a încheia prima parte a campionatului cu un bilanţ remarcabil, pentru asta însă antrenorul nu va accepta mai mult de o înfrângere din cele patru meciuri rămase de disputat.

Energia va mai juca în acest an cu Dinamo şi Poli Timişoara la Târgu Jiu şi cu HC Odorhei şi Universitatea Cluj, în deplasare, confruntarea de la Odorhei fiind considerată cea mai dificilă dintre ele. Deşi înaintea partidei cu HC Odorhei gorjenii au un meci relativ uşor, cu Dinamo, Stângă nu îşi va menaja jucătorii în dorinţa de a-I avea conectaţi la tensiunea finalului de tur de campionat:

Vox Stângă – obiectiv final tur

Dacă elevii lui Stângă vor încheia anul îndeplinind acest ultim obiectiv al lui Stângă, Energia are mari şanse de a încheia anul 2009 pe podiumul Ligii Naţionale de handbal masculin, Steaua, Suceava, Reşiţa şi Bacăul având mai multe meciuri între ele în acest final de tur, meciuri în care în mod automat unele echipe vor pierde puncte importante în stabilirea ierarhiei primei părţi a campionatului.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.