RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii au pierdut primul amical disputat în Antalya, scor 0-1 cu Amkar Perm

/ 27 ianuarie 2010

La doar două zile de la sosirea în Antalya, Pandurii au susţinut primul joc de verificare, adversari fiindu-le ruşii de la Amkar Perm, locul 12 în campionatul intern în 2009.

Pandurii au pierdut cu scorul de 1-0 acest prim meci de verificare, însă înfrângerea a venit în condiţiile în care ruşii au jucat cu prima echipă, în vreme ce Liviu Ciobotariu şi Gabi Zahiu au trimis în teren o echipă formată mai mult din jucători tineri, de la echipa a doua.

Golul victoriei celor de la Amkar Perm a fost marcat de Grishin, în minutul 50, în urma unei erori a defensivei Pandurilor. Ruşii de la Amakar Perm mai au programat tot astăzi şi un joc în compania unei alte echipe româneşti, Gloria Bistriţa.

Pandurii Târgu Jiu – Amkar Perm 0-1 (0-0)
A marcat : Grishin (min. 50)

Pandurii: Livshits – Ghindeanu, Tătaru, Rada, I. Stancu – Basara, Sato (min. 16 Ad. Popescu), Avramescu, Tremonti – Arrieta, Vlăduţi. Au mai jucat: Diaconu, Fărcăşanu şi Popa.

Amkar: Narubin – Sirakov, Cherenchikov, Belorukov, Sokolov –  Peev, Novakovic, Popovich, Grishin (min. 69 Feodorov) – Volkov (min. 65 Gagloev), Kushev (min. 57 Burmistrov).

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.