RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu şi-a testat fizic elevii la primul antrenament din Antalya

/ 26 ianuarie 2010

Tehnicianul Pandurilor a început cantonamentul echipei gorjene în Antalya cu un test fizic la care şi-a supus jucătorii, scopul testului fiind aflare parametrilor fizici atinşi de fotbalişti după stagiul montan de la Rânca.

Secretarul general al Pandurilor a precizat că rezultatele testelor efectuate de Liviu Ciobotariu au fost foarte bune: „Toţi băieţii au răspuns foarte bine la solicitările antrenorului. A fost o surpriză foarte plăcută pentru noi toţi. S-au remarcat tinerii jucători care au făcut pregătirea cu prima echipă, cu un plus pentru Tătaru, Avramescu şi Rada, semn că pregătirea de la Rânca le-a prins foarte bine şi sunt în creştere de formă fizică după acel stagiu” , a declarat Daniel Băloi pentru www.sportingorj.ro.

Pandurii sunt cazaţi în acelaşi hotel, Kervasaray, ca şi cei de la Poli Timişoara, însă aceştia vor părăsi mâine Antalya pentru a se întoarce în România.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.