RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu va căuta ca în Antalya să stabiliească primului unsprezece al Pandurilor – AUDIO

/ 25 ianuarie 2010

Liviu Ciobotariu are drept obiectiv în Antalya stabilirea primului unsprezece pentru meciul cu Astra Ploieşti din prima etapă a returului.

Tehnicianul Pandurilor spune că după ce la Rânca a pus la punct pregătirea fizică şi a încărcat bateriile fotbaliştilor săi pentru retur, în cantonamentul din Turcia va lucra la relaţiile de joc, la stabilirea sistemului în care echipa va evolua în retur şi la închegarea unui prim unsprezece:

Vox Ciobotariu – obiectiv jocuri Antalya

Ciobotariu spune că din acest moment, dacă nu va mai pleca nimeni, este greu de crezut că se vor mai aduce modificări lotului Pandurilor, chiar şi japonezul Minori Sato având şanse mici de a mai semna cu pandurii după ce gorjenii s-au înţeles cu bosniacul Stojan Vranjes:

Vox Ciobotariu – japonez Turcia

Pandurii au făcut doar trei achiziţii în această iarnă, Kamara, Orac şi Vranjes fiind numele noi din lotul gorjenilor pentru sezonul de primăvară, un sezon pe care Ciobotariu îl va începe fără Florin Stângă, jucător care după trei ani şi jumătate a părăsit Pandurii pentru un contract în Grecia, la Xanthi Skoda.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.