RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu recunoaşte că a tremurat pentru prima sa victorie la cârma Pandurilor – AUDIO

/ 12 decembrie 2009

ciobi_1212Victoria Pandurilor în faţa celor de la Unirea Alba Iulia, scor 2-0, a fost prima pentru antrenorul Liviu Ciobotariu de la preluarea echipei târgujiene.

Tehnicianul Pandurilor a recunoscut la finalul meciului că a avut parte de o săptămână foarte tensionată, dar şi de un meci plin de dramatism, Ciobotariu neavând forţa de a se uita spre poarta oaspeţilor în momentul în care Păcurar a executat penaltiul din care s-a deschis scorul pe „Municipal”. Aşa cum mulţi jucători au declarat că i-au dedicat victoria şi tehnicianul gorjenilor a răspuns mulţumindu-le acestora pentru felul în care au evoluat în acest meci deosebit de important pentru el:

Vox Ciobotariu – meci Alba Iulia

Ciobotariu a mai mărturisit că s-a bazat şi pe sprijinul familiei, un adevărat talisman pentru antrenorul Pandurilor la meciul cu Unirea Alba Iulia:

Vox Ciobotariu – talisman

Victoria din acest ultim meci al turului de campionat îi acordă lui Ciobotariu câteva săptămâni de linişte, nu însă şi de odihnă, acum munca tehnicianului Pandurilor fiind îndreptată spre primenirea lotului de jucători cu care echipa gorjeană să atace partea a doua a sezonului.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.