RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu vrea un amical după coborârea de la Rânca

/ 13 ianuarie 2010

Pandurii vor pleca în curând la Rânca, acolo unde vreme de cinci zile vor lua în piept pantele înzăpezite în ideea unor acumulări care să-i ajute în retur.

Plecarea Pandurilor pentru minicantonamentul de la Rânca este programată pentru 15 ianuarie, Ciobotariu stabilind că cinci zile de alărgări pe traseele montane vor fi suficiente a programat revenirea echipei la Târgu Jiu puţin mai devreme şi în ideea de a susţine şi un ultim meci amical înaintea cantonamentului din Antalya: “Este perioada cea mai urâtă pentru jucători pentru că trebuie să strângi din dinţi, sunt antrenamente fizice, antrenamente tari ca să ne prindă prima etapă pregătiţi. Stagiul de la Rânca o să-l încheiem cu un joc amical la Târgu Jiu”, a declarat tehnicianul Pandurilor. Acesta a mai declarat că adversarul nu a fost încă stabilit, dar s-au iniţiat discuţii în acest sens cu Minerul Lupeni.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.