RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu merge pe mâna vechii gărzi

/ 28 decembrie 2009

Deşi Pandurii au şchiopătat în partea a doua a turului având o perioadă lungă în care nu au gustat din cupa victorie, perioadă încheiată însă în ultimul meci al anului 2009, când gorjenii au învins pe Unirea Alba Iulia, antrenorul Liviu Ciobotariu spune că se bazează tot pe actualul lot de jucători.

Singura certitudine în ceea ce priveşte achiziţiile Pandurilor pentru partea a doua a campionatului este ivorianul Kamara, atacant cu care Ciobotariu speră să rezolve problema ineficacităţii compartimentului ofensiv. Deşi s-a vorbit despre o posibilă aducere la Târgu Jiu a gălăţeanului Silviu Ilie, Ciobotariu infirmă acest zvon: “Deocamdată nu îl iau în calcul pe Silviu Ilie pentru că sunt mulţumit de băieţii pe care îi am pe partea stângă. Au evoluat bine în meciurile cât eu am antrenat echipa şi am mare încredere în ei şi în retur. Sunt convins că ne vom descurca cu ei. Nici în celelalte compartimente nu cred că vor fi multe schimbări. Au plecat jucătorii pe care i-am anunţat după finalul turului şi a venit Kamara, iar eu merg pe mâna jucătorilor pe care îi avem deja, sunt jucători buni şi am încredere în ei”, a decalarat Ciobotariu pentru www.sportingorj.ro .

Lotul Pandurilor va fi completat în această iarnă şi cu o serie de jucători de la echipa a doua, principalii pretendenţi la un loc în lotul primei echipe fiind Rada, Pleaşcă, Diaconu, Avrămescu, Vlăduţi şi Tătaru, jucători care au mari şanse de a se afla şi în lotul cu care Pandurii se vor deplasa în cantonamentul din Antalya.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.