RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu pune piciorul în prag: „Nu pleacă nimeni, am mână liberă la echipă!”

/ 4 decembrie 2009

pacurar0412Antrenorul Pandurilor a fost deranjat de speculaţiile apărute în presă cu privire la posibilele despărţiri din iarnă, Liviu Ciobotariu infirmând zvonurile că echipa gorjeană ar putea renunţa la serviciile lui Cardoso sau Păcurar.

Ciobotariu a dorit să precizeze că a primit mână liberă din partea preşedintelui cu privire la stabilirea lotului şi fiecare jucător aflat în acest moment în lotul echipei are datoria de a se gândi doar la Pandurii şi la şansa pe care o are de a evolua în continuare la această echipă:

Vox Ciobotariu – plecări

Ciobotariu a mai declarat că nu se pune problema ca jucători precum Păcurar sau Cardoso să fie lăsaţi să plece, el spunând chiar despre mijlocaşul venit la Pandurii prin filiera Dinamo că mai are contract cu echipa gorjeană până în 2012, nu până în vară, aşa cum a apărut în presă şi chiar şi jucătorul susţine. Totuşi, Ciobotariu a admis că nu se va putea opune în cazul în care ofertele ar mulţumi atât clubul cât şi jucătorul, situaţie în care ar putea umple locurile lăsate libere cu jucători de valori apropiate cu cei plecaţi.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.