RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cârţu îi vrea decisivi pe Hidişan, Păcurar, Tremonti sau Orac la meciul cu Poli Iaşi

/ 4 mai 2010

Sorin Cârţu spune că meciul cu Poli Iaşi poate fi considerat nu doar o finală a salvării de la retrogradare, ci şi un moment al adevărului pentru mulţi dintre fotbaliştii Pandurilor.

Victoria în meciul cu moldovenii este obligatorie, iar ea ar trebui să vină şi ca urmare a unor evoluţii bune a jucătorilor în care Pandurii au investit şi de la care echipa aşteaptă acum un răspuns: „Suntem într-un moment dificil şi trebuie să câştigăm neapărat cele trei puncte. Dacă mergem pe întâmplare în nici un caz nu putem câştiga. Jucătorii au posibilitatea să demonstreze la acest meci cu Poli Iaşi raţiunea cheltuielilor făcute cu ei. A venit timpul să iasă în evidenţă cu calităţile pentru care au fost aduşi. Jucători precum Hidişan, Tremonti, Raskovic, Stromajer, Kamara, Orac, Păcurar şi aşa mai departe au obligaţia de a aduce victoria”, a declarat Sorin Cârţu.

Partida dintre Pandurii şi Poli Iaşi ar putea decide una dintre echipele care din sezonul viitor vor evolua în Liga a II-a, însă în cazul unui rezultat de egalitate ambele echipe ar putea lua, la braţ, drumul eşalonului secund.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.