RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Planurile lui Cârţu au fost încurcate de accidentarea lui Păcurar

/ 23 martie 2010

Ieşirea lui Păcurar încă din minutul 18 al meciului cu CFR Cluj a dat peste cap planurile tehnicianului Pandurilor, însă Cârţu spune că echipa nu a suferit prin ieşirea lui Păcurar, ci prin pierderea unei schimbări.

Sorin Cârţu a declarat la finalul meciului de la Cluj că a fost mulţumit de felul în care Nalaţi l-a suplinit pe Păcurar după accidentarea suferită în primele minute ale jocului , dar şi că planurile sale au suferit modificări substanţiale datorită schimbării premature pe care a fost nevoit să o facă: „Gândeam ca pe final să risc să vin şi cu Kamara şi să am doi atacanţi mai proaspeţi. Lângă Stromajer era nevoie de altcineva şi prospeţimea cu care a intrat el în joc nu a mai fost însoţită de o prestaţie mai bună a celuilalt vârf”, s-a destăinuit tehnicianul grupării târgujiene. Cârţu nu l-a putut introduce şi pe Kamara din cauza lui Tremonti, care a trebuit să fie schimbat cu Hidişan: „Tremonti e un jucător care vine după o pauză de aproape nouă luni pentru că el venea după o operaţie de miozită vara trecută şi a lipsit destul de mult timp de la pregătire. Abia în iarnă a început să joace şi gradul lui de pregătire nu e foarte bun, dar totuşi a rezistat destul de bine. Cam asta gândeam cu intrarea lui Hidişan şi cu cele două vârfuri să intrăm să facem presiune pentru că aveam nevoie dacă scorul ne era defavorabil”, a mai precizat Sorin Cârţu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.