RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Plecarea lui Stângă îi lasă banderola lui Păcurar. Până când?

/ 12 ianuarie 2010

Odată cu plecarea lui Florin Stângă la Xanthi Skoda, banderola de căpitan a Pandurilor revine lui Alex Păcurar, al doilea pe lista căpitanilor în turul campionatului.

Problema căpitanului Pandurilor ar putea continua pentru că nici situaţia lui Păcurar nu este una clară, jucătorul declarând că dacă va primi o ofertă demnă de luat în calcul îi va da curs. În aceste condiţii, Ciobotariu va fi nevoit să aleagă un nou căpitan: “Alex devine acum primul căpitan. Sper să nu plece şi el… Am nevoie de el la echipă, dar dacă va pleca, va trebui să alegem noii căpitani în cantonament. Nu ştiu cum voi proceda, dacă îi voi numi eu sau îi voi pune pe jucători să voteze”, a declarat tehnicianul Pandurilor pentru www.sportingorj.ro .

În ceea ce-l priveşte pe fostul căpitan al Pandurilor, Ciobotariu are doar cuvinte de laudă pentru Stângă, jucător de care regretă că a trebuit să se despartă: “A fost o şansă unică pentru un jucător de 32 de ani să evolueze pentru o grupare din străinătate. Eu ştiu că este o experienţă plăcută să joci într-o altă ţară. Mă bucur pentru el că ajuns să joace acolo, dar îmi pare rău că echipa noastră a pierdut un jucător foarte bun”, a mai spus Liviu Ciobotariu.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.