RSS post comments feeds rss email feeds twitter

INTERVIU / Alex Păcurar: „Dacă nu voi pleca, nu este nicio problemă pentru mine”

/ 9 ianuarie 2010

Deşi spunea că sunt mari şanse ca din această iarnă să schimbe tricoul Pandurilor cu unul al altei echipe, Alex Păcurar, unul dintre cei mai buni fotbalişti ai echipei gorjene, a început pregătirile tot la Târgu Jiu şi spune că încă aşteaptă ofertele care să-i ofere şansa de a juca la o echipă mai puternică, dar şi că dacă acestea nu vor sosi, el va continua să joace pentru Pandurii.

Reporter: Până la urmă ai revenit la Târgu Jiu.
Alex Păcurar: Am început pregătirea, era normal să revin din moment ce aparţin încă de clubul Pandurii.

Rep.: Te va găsi şi startul returului tot la Pandurii?
A.P.: Nu ştiu dacă voi fi aici şi la începutul returului, rămâne de văzut. Perioada de transferări este până pe 31 ianuarie şi până atunci se poate întâmpla orice.

Rep.: Ai fost contactat de vreo echipă, ai vreo ofertă de transfer?
A.P.: Eu nu am vorbit cu nicio echipă. Poate a vorbit domnul preşedinte sau altcineva, dar cu mine n-a vorbit nimeni, nu m-a contactat nimeni.

Rep.: Preşedintele Condescu a ridicat şteacheta şi dacă la finele turului spunea că pentru 300.000 de euro vei fi lăsat să pleci, acum spune că valoarea ta este între 400.000 şi 500.000 de euro.
A.P.: Dacă domnul Condescu a spus că valoarea mea este între 400.000 şi 500.000 de euro, poate atât valorez.

Rep.: S-a vorbit în această iarnă că ai fi primit o hârtie din partea clubului prin care primind 300.000 de euro, Pandurii te-ar lăsa să pleci.
A.P.: Nu am nicio hârtie cu o sumă pentru care pot pleca. Nu mi s-a dat nicio hârtie şi nici nu ştiu despre nicio sumă.

Rep.: Ai întârziat la reunire din cauza unor examene. Ai luat licenţa?
A.P.: Am rezolvat doar problema unor examene, dar licenţa trebuie să o susţin pe 1 februarie, deci va trebui să mă întorc din cantonament, să dau licenţa şi să merg înapoi.

Rep.: Antrenorul te consideră jucător de bază pentru echipă şi spune că-şi doreşte ca tu să rămâi la Pandurii.
A.P.: Rămâne de văzut. Dacă nu mă vrea nicio echipă şi nu voi pleca de aici, nu este nicio problemă pentru mine. Mi-e bine aici, mă simt bine, sunt de trei ani aici. Dacă nu voi pleca, voi rămâne. Şi cu asta, basta!

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • spaga spune:

    dute pacurare la o echipa mai buna ca meriti .! decat sa te bati cu pandurii in fiecare an la retrogradare. !! sau dute la mai multi bani .! 😉

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.