RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Alex Păcurar: “Voi pleca în această iarnă de la Pandurii. Trebuie să schimb ceva!”

/ 14 decembrie 2009

pacurar-fcMijlocaşul Alex Păcurar exclude posibilitatea ca din retur să mai evolueze în tricoul Pandurilor deşi recunoaşte că, din punct de vedere contractual, este legat de gruparea gorjeană până în 2012.

Păcurar a declarat pentru www.sportingorj.ro că se bazează pe cuvântul dat de preşedinte şi că a ajuns într-un moment al carierei în care are nevoie de o nouă provocare: “Întradevăr, contractul meu cu Pandurii se încheie în 2012, dar asta nu contează pentru că eu am o înţelegere cu domnul preşedinte Condescu. Acesta mi-a promis că mă va lăsa în această iarnă să plec şi sunt sigur că aşa se va întâmpla. Am deja trei ani petrecuţi aici şi trebuie să schimb ceva. Trebuie doar să apară o ofertă din care să câştigăm împreună, şi eu şi clubul. Nu cred că această ofertă va întârzia prea mult să apară, aşa că şansele ca eu să mai joc la Pandurii sunt foarte mici”.

Păcurar a mai spus că ofertele reale nu au apărut încă, doar din ziare aflând de interesul celor de la CFR Cluj sau Universitatea Craiova, aceste zile fiind dedicate exclusiv relaxării după un tur de campionat solicitant.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.