RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Păcurar şi Grecu au dispărut de pe listele convocaţilor la reprezentiva B

/ 14 decembrie 2009

ciobi_pacurar1412Deşi după meciul cu Unirea Alba Iulia se acredea că doi jucători din lotul Pandurilor îşi vor amâna vacanţa pentru a da curs convocării la lotul reprezentativ B al României, luni situaţia s-a schimbat şi Grecu şi Păcurar şi-au început vacanţa odată cu ceilalţi colegi de la Pandurii.

În privinţa lui Grecu a fost vorba de o schimbare făcută de cei doi selecţioneri, Răzvan Lucescu şi Emil Săndoi. Pârvulescu a făcut pasul spre lotul reprezentativ B luându-i şi de această dată locul lui Grecu, în vreme ce la tineret a fost convocat Cosmin Matei de la Farul.

Prezenţa lui Păcurar în lotul convocat de Lucescu a fost doar o imagine creată de discuţiile dintre Liviu Ciobotariu şi Răzvan Lucescu şi preluate de presă, mijlocaşul Pandurilor nefiind trecut pe lista oficială a convocaţilor afişată pe site-ul federaţiei:“Eu am acum şi o uşoară contractură şi oricum nu doream să risc o accidentare tocmai acum. Despre acest trial şi despre intenţia lui Răzvan de a mă chema ştiam de la Ciobi de acum trei săptămâni, dar am spus încă de atunci că nu ştiu dacă voi putea răspunde acestei solicitări. Poate din această cauză nici n-am mai apărut pe listele convocărilor de la Federaţie”, a declarat Alex Păcurar pentru www.sportingorj.ro .

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.