RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grecu s-a adăugat şi el pe lista accidentaţilor

/ 9 decembrie 2009

grecu0912După meciul de la Timişoara Ghindeanu a încheiat conturile cu acest tur de campionat părăsind terenul accidentat încă din finalul primei părţi a jocului, însă pe această listă s-a mai adăugat un nume, cel al lui Grecu.

Jucătorul de bandă stânga al Pandurilor a suferit la partida din etapa trecută o uşoară entorsă şi medicul echipei i-a recomandat să nu forţeze pentru a nu risca o accidentare mai gravă care să-i pericliteze prezenţa la pregătirea de iarnă.

Pandurii încheie turul de campionat fără cinci jucători, toţi accidentaţi. Tremonti nu a jucat niciun minut în acest campionat după ce s-a accidentat în presezon şi s-a operat la muşchii inghinali în Brazilia, Dedu este în aşteptarea chirurgului pentru a se opera la umăr, Arrieta are ruptură musculară şi se află deja în Spania, iar Ghindeanu şi Grecu au suferit accidentări în ultima etapă de campionat.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.