RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Unii jucători îşi încheie contractele cu Pandurii, alţii vor fi puşi pe lista de transfer

/ 2 decembrie 2009

lot pandurii antrenamentDupă ce pe 1 decembrie  expirat contractul lui Ciprian Vasilache cu Pandurii, în acestă iarnă şi alţi jucători se vor afla la capătul colaborării cu gruparea târgujiană, puţini având şanse de prelungire a înţelegerilor.

Sârbul Nenad Kutlacic îşi va termina contractul cu Pandurii pe 1 ianuarie 2010, fundaşul adus în iarna lui 2007, odată cu Ciprian Vasilache, Liviu Mihai şi Igor Radovanovic, toti cei trei fiind deja trecuţi la capitolul istorie de gruparea târgujiană.

Ionuţ Stancu se află şi el la finalul împrumutului de la Rapid, prestaţia din meciul cu echipa de care aparţine micşorând la minim şansele ca acesta să mai evolueze pentru Pandurii. Aceeaşi situaţie o are şi atacantul Enache Câju, împrumutat de Pandurii de la CSM Râmnicu Vâlcea pentru doar şase luni. Câju nu a profitat de şansa acordată şi din cauza accidentărilor, el fiind pe teren în tricoul Pandurilor doar un singur minut, în remiza de pe teren propriu în compania celor de la Unirea Urziceni.

Aproape de despărţirea de Pandurii se află şi spaniolul Arrieta. Contractul acestuia va expira în vară, dar este posibil ca cei din conducerea gorjenilor să renunţe la serviciilor acestuia. Atacantul iberic a fost folosit de Sorin Cârţu în opt partide în acest sezon, o singură dată ca titular, Arrieta adunând doar 166 de minute fără a reuşi să înscrie pentru Pandurii. Arrieta nu va mai juca în acest final de tur de campionat pentru gorjeni, el fiind suferind o ruptură musculară.

În afara celor care-şi vor încheia la termen înţelegerile cu Pandurii, vor fi o serie de jucători care vor fi puşi pe lista de transferări a clubului târgujian, deciziile în acest sens urmând a fi luate de antrenorul Liviu Ciobotariu după meciul din ultima rundă a turului, atunci când Pandurii vor juca acasă cu Unirea Alba Iulia.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.