RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Florin Stângă a semnat cu grecii de la Xanthi

/ 12 ianuarie 2010

Xanthi Skoda şi-a asigurat serviciile mijlocaşului Florin Stângă, jucător care a evoluat în ultimii ani pentru Pandurii Târgu Jiu, formaţie care a fost de acord cu transferul său fără pretenţii financiare.

Stângă se afla în ultimele şase luni de contract cu Pandurii şi clubul gorjean a considerat că şi-a făcut datoria faţă de echipă atsfel încât, odată cu primirea ofertei de la Xanthi Skoda, jucătorul a primit şi acceptul de a da curs acestei oferte.

Florin Stângă a venit la Târgu Jiu în vara anului 2006 şi a evoluat în tricoul Pandurilor vreme de trei ani şi jumătate, perioadă în care a reuşit să-şi atragă respectul fanilor, dar şi al antrenorilor, Eugen Neagoe stabilind de la primele partide ca banderola de căpitan să fie purtată de fostul jucător al Forex-ului.

Stângă a semnat pentru un an şi jumătate cu formaţia elenă pentru care ar putea debuta chiar la sfârşitul acestei săptămâni, sâmbătă Xanthi având meci programat pe teren propriu cu cei de la Ergotelis, prezenţa lui în teren depinzând însă de obţinerea cărţii verzi în timp util.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.