RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Florin Bejinariu: „Unirea Alba Iulia e cotată ca outsider în faţa noastră”

/ 11 decembrie 2009

bejiFlorin Bejinariu, unul dintre cei doi secunzi ai lui Liviu Ciobotariu la conducerea Pandurilor, consideră că Pandurii pornesc cu prima şansă în meciul cu Unirea Alba Iulia.

Tehnicianul gorjean spune că fără a fi reuşit vreo victorie pe terenuri străine şi cu doar două remize înregistrate în cele opt meciuri jucate în deplasare, Unirea Alba Iulia nu poate fi cotată decât cu şansa a doua în meciul de la Târgu Jiu:

Vox Bejinariu – favoriţi

În aceste condiţii, dar având în vedere şi faptul că Pandurii au mare nevoie de toate cele trei puncte puse în joc, Bejinariu spune că echipa nu acceptă decât varianta victoriei:

Vox Bejinariu – victorie cu orice pret

Meciul dintre Pandurii şi Unirea Alba Iulia este programat în deschiderea ultimei etape a turului, vineri, cu începere de la ora 18:00. Partida va fi arbitrată de o brigadă condusă de Istvan Kovacs, ajutat la cele două linii de Eduard Dumitrescu şi Adrian Ghinguleac şi va fi transmisă în direct de GSP TV. Cei care doresc să-şi încurajeze favoriţii pe „Municipal” vor primi din partea organizatorilor 2.500 de tichete gratuite, acestea urmând a fi distribuite începând de vineri dimineaţa, la ora 09:00, la casa de bilete din incinta Stadionului .

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.