RSS post comments feeds rss email feeds twitter

LIGA I / Cupele europene şi alegerile prezidenţiale au întins etapa a XVI-a pe parcursul a cinci zile

/ 30 noiembrie 2009

PanduriiLiga Profesionistă de Fotbal a anunţat programul partidelor din etapa a XVI-a a Ligii I, etapă care se va disputa pe parcursul a cinci zile.

Meciul Pandurilor de la Timişoara a fost programat a se disputa duminică, de la ora 18:00, şi va fi transmis în direct de Digi Sport. Etapa va fi deschisă vineri de meciul dintre Ceahlăul Piatra Neamţ şi Unirea Urziceni şi va fi închisă odată cu ultimul fluier al arbitrului partidei dintre Astra şi Dinamo, meci care a fost programat marţea viitoare.

Oficialii Pandurilor au primit cu bucurie programarea făcută de LPF şi televiziuni considerând că astfel va putea fi pregătit foarte bine şi meciul din ultima rundă, atunci când la Târgu Jiu va sosi Unirea Alba Iulia: „Este o programare bună, mai bună chiar decât cea care se creiona, adică să fi jucat luni. Aşa avem acelaşi timp la dispoziţie ca şi Unirea Alba Iulia pentru a pregăti meciul direct din ultima etapă a turului”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Daniel Băloi, secretarul general al Pandurilor.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.